Het is alweer een aantal maanden geleden dat onze eerste BTN Event: Reconnect is geweest! Time flies en de zomer met tropische hitte golven is aangebroken. Sommigen gaan op vakantie, anderen blijven lekker binnen om te koelen en anderen werken gewoon door. Hoe dan ook we doen ons ding en daarnaast hier en daar vast ook wel connecten met nieuwe en oude contacten die we op Reconnect hebben mogen ontmoeten.

We willen nogmaals iedereen bedanken die aanwezig waren en voor de support. We willen met name cha Bình, cha Hiện, chú Thành, chú Hùng, bác Thoa, bác Hoàng & bác Xuyến, cô chú Vũ Văn Hữu, cô Tú Anh & chú Long, cô Dung & chú An, cô Hằng , cô Nga, cô Liên, Michael, Tuấn Huy, Hải Đăng, Huy Phong, Melissa, Kiên, Hannah, Tú en Phi allemaal bedanken omdat mede door hun we Reconnect mogelijk hebben gemaakt.

Herinneren jullie nog hoe Reconnect was? Het was in ieder geval een blast met food, muziek en fun toch!? Of hoe zat het ook alweer? Kom we nemen je kort even weer mee naar Reconnect om het een klein beetje her te beleven.

We begonnen met een kerkdienst over Reconnect waar we het over manieren hadden om connectie te kunnen maken. Een daarvan is door middel van emoties! Als souvenier kregen we een emotie mee! Waar hebben jullie die nu hangen?

Daarna kregen we een opwarmertje om in groepjes Guess That Song te doen, de kansen waren verspreid van muziek uit de jaren ‘80, nederlandstalige muziek maar ook K-Pop! Toen we opgewarmd waren en de eerste mensen hun prijsje hadden gewonnen, barstte de strijd met Singing Bees pas echt los en ging het tussen de jongens en meisjes er hard aan toe! Extra bonus punten werden uitgedeeld als er niet alleen gezongen werd maar ook gedanst! Vervolgens konden we even bijtanken met een heerlijk buffet en een nagerecht van de Vietmarket halen. Na het eten was er ruimte om met elkaar in contact te komen, bij te praten, wat spellen te doen onder genot van een drankje, muziek en optredens. Een mooie leuke Reconnect dag om erop terug te kijken.

Komt het al een beetje weer terug of is het toch een beetje weggezakt? Geen nood! Want gelukkig hebben we in het najaar het BTN Weekend editie 2023! Laten we daar Reconnect herbeleven met alle andere leuke herinneringen! Ga naar BTN Weekend voor meer info!


Socialize with us!