BTN Evaluatie en Chillin'

Na de intensieve en zeer leuke BTN weekend hebben we nog geëvalueerd en gechill-ed bij Kim! We begonnen met heerlijk Thais eten en gingen daarna evalueren. Voordat we gingen starten met evalueren hebben we onze eendjes gerevealed! Dit LEGO-eendje heeft ieder van ons allemaal van te voren als losse LEGO blokjes ontvangen. Iedereen moest van die losse LEGO blokjes een eend maken zonder het op te zoeken en te overleggen. Het is leuk om te zien dat werkelijk iedereen een eigen versie heeft gemaakt en dat is ook hoe wij als BTN groep zijn. Ieder van ons heeft eigen unieke talenten, intresses en karakter. Hier en daar hebben we overlap en samen zijn we toch een geheel, hierdoor werken we graag en fijn samen! Na de reveal van de eendjes, hebben we even nog met elkaar feedback en enquête resultaten die door deelnemers zijn ingevuld over het BTN weekend besproken, de leerpunten en sterke punten hebben we allemaal opgeschreven om komende events nog mooier te maken. We eindigden met BTN weekend achtige games doen in 2 teams, onze film kennis en tekenkunsten werden getest! Van deze eerste officiële chillin' waren de winnaars Kim, Fanny, Minh-An en Kevin!

BTN Weekend 2022

Van 28 t/m 30 oktober vond het BTN Weekend plaats in Putten. It was a blast again en we hebben ontzettend genoten! Een tof weekend waar de hevige (muzikale) strijd los barste tussen de teams Chả giò, Red Chilli's, Putten by Night, ViNa House, Moonwalkers en Bia Saigon. Alle teams brachten hoge en lage noten ten gehore en als die niet kwamen werden allerlei (randomly) dance moves ingezet om punten te scoren tijdens al onze wel bekende spellen: Guess that Song, Guess the movie quotes, Singing Bees etc.! Lees hier over het hele weekend!

Locatie bezoek voor BTN Weekend 2022

Tijdens de zomer genoten we van onze eigen vakantie, met hier en daar werken en ook een beetje brainstorm en concepten voor het BTN Weekend bedenken. Om dat alles vorm te geven en nogmaals te dubbel checken gingen we nog even op locatie bezoek bij De Kleine Voordijk, ons gekozen en beschikbare locatie! Ja, jullie lezen het goed, de avond ervoor hadden we nog een party gehad, wat we allemaal voor de deelnemers over hebben :).

Teambonding op de bruiloft Thảo & Koos

Naast het harde werken, doen we dus ook aan teambonding en andere activiteiten dan vergaderen. Op 14 oktober trouwde onze supervisor operations Thảo en daar waren we uiteraard ook bij! Als BTN veroverden we natuurlijk de dansvloer en vertrokken we uiteraard als laatste ;)!

BTN Bakings

Om events te kunnen organiseren verkopen we af en toe onder andere bakings. De koekjes zijn speciaal homemade gemaakt door onze pâtissiers Thanh Thanh & Kevin. Tijdens de kerkdienst van September hebben we ze ook verkocht! Heb jij ook onze heerlijke koekjes al gekocht en geproefd?

Locatie research voor een weekend

Reconnect ging zo snel voorbij! Daarom hadden we het idee om na de zomer een weekend te organiseren! Dat betekent echter dat we natuurlijk ook een locatie moeten hebben. Meer dan 20 locaties benaderd en een stuk of 12 locaties echt bezocht. We hebben een hele roadtrip door Nederland op meerdere dagen gemaakt, om te kijken welke locatie het meest geschikt is en ook nog steeds past bij het budget.

BTN Event: Reconnect

Eindelijk na zoveel vergaderingen, overleggen en locatie bezoeken was het zover! What a blast was het bij onze eerste BTN event: Reconnect! We hebben genoten en de dag ging zo snel voorbij! Lees hier meer over hoe de dag is gegaan!

Teambonding: Bowling

Met alle vergaderingen vonden we het wel tijd om even te ontspannen en wat aan teambonding te doen. Daarom zijn we na de meeting van 7 mei met elkaar gezellig gaan bowlen! Na een strijd met wat snackjes en grappen, was de uiteindelijke winnaar van onze 1e bowling editie, onze penningmeester Minh-An!

Locatie bezoek voor Reconnect

Voor een event moet er naast vergaderen ook altijd de locatie even gecheckt worden, kunnen we muziek spelen, hebben we een keuken voor onze food, is het groot genoeg? Allerlei vragen die we hebben en even moeten checken! Het was een geslaagde en leuk dagje. Een vriendelijke beheerder, Edith beantwoorde al onze vragen en liet ons de ruimtes zien met hier en daar een grapje. We werden flink geroast als jongerengroepje :).

Online meetings

We hebben meetings op locatie maar hebben ook online meetings tussen door, de eerste online meeting was op 24 februari. We gaan dan gezellig in onze virtuele BTN meeten en bespreken dan verschillende onderwerpen om zo onze events goed voor te kunnen bereiden. Deze officie is voor ons altijd bereikbaar, zo kan indien nodig ieder van ons gebruik maken en overleggen wanneer nodig. Wat vinden jullie van onze virituele office?

Kick-off meeting

Daar zaten we dan bij de kick-off meeting voor het organiseren van een jongerenweekend. Toen nog gewoon 'los' als individuele vrijwillige aanmelders bij elkaar. Samen gingen we brainstormen om een pilot te doen voor een jongerenweekend. Echter van het ene idee kwam het andere idee en werd het idee om Ban Thanh Niên een reboot te geven geboren!


Socialize with us!