Backstory

Lang lang geleden toen we nog de gulden hadden, in 2004, ontstond er tijdens een pilot jongerenzomerkamp een werkgroep van vrijwilligers, die wel iets voor de Vietnamese parochie in Nederland wilde betekenen. Deze jongerenwerkgroep kreeg de naam Ban Thanh Niên (BTN) en organiseerde niet alleen vele jongerenactiviteiten, maar ook activiteiten zoals familievieringen, kinderspellen tijdens Tết en tienerkamp! Ban Thanh Niên heeft toen afgesloten met een event HeartBeatz, waarin ze de hartstichting steunden met de opbrengst. In 10 jaar tijd heeft Ban Thanh Niên mooie dingen neergezet en hun sporen achtergelaten, niet wetende dat....


Rebooted

....Ban Thanh Niên the real OG indruk heeft gemaakt op een aantal tieners back in the days. Hoe mooi en toevallig is het, dat nu jaren later in 2022 door de vraag of er vrijwilligers zijn om na coronatijd wat leuks te organiseren d.m.v. een pilot jongerenweekend, een paar van deze tieners zijn opgestaan? Zij en met een aantal anderen gingen brainstormen tijdens een kick-off en de bal kwam aan het rollen voor nog meer activiteiten dan alleen een jongerenweekend. Het enthousiasme groeide en er was besloten om een ode te brengen aan Ban Thanh Niên, door deze naam en mooie herinneringen in leven te houden en Ban Thanh Niên een reboot te geven.


Upcoming

Fris en fruitig en met een nostalgische gevoel en niet alleen geïnspireerd door activiteiten van Ban Thanh Niên the real OG, maar ook door de Paasweekenden en Winterdriedaagses (van voormalige werkgroep Liebduh) en Legacy Event van vroeger, gaat deze nieuwe Ban Thanh Niên leuke jongerenactiviteiten organiseren. More is yet to come, so stay tuned.

Teamleden Ban Thanh Niên

Binnen de werkgroep zijn er verschillende rollen verdeeld, zo heeft ieder een eigen specialisme en ontwikkeld hij/zij zich op dat kennisgebied. Het kan zijn dat iemand voor een specifieke event werkzaamheden doet in een andere kennisgebied. Zo blijft het uitdagend, leren we veel van elkaar en met elkaar van verschillende aspecten, die bij organiseren komt kijken.Socialize with us!