Kom jij ook naar het BTN Weekend Editie 2022?!

Heb jij nog (vage) herinneringen aan Trại Hè, Paasweekend, Winterdriedaagse en of andere weekenden? Dan hebben we goed nieuws! In het najaar van 28 t/m 30 oktober komt er een eerste, vernieuwde BTN Weekend editie met een selectie van de meest leuke nostalgische activiteiten van vroeger aangevuld met verfrissende nieuwe activiteiten! Zoals je gewend bent is er altijd een thema, dat kan deze keer natuurlijk niet missen! Het thema van dit BTN weekend is Relive! Laten we een aantal herinneringen nieuw leven inblazen en herbeleven! Heb je nog nooit zo’n kamp meegemaakt, hoogste tijd om je ook aan te melden en ieder geval het 1 keer in je leven te hebben ervaren!

Voor maar 75 euro ben je al deelnemer van het BTN weekend en verblijf je 2 overnachtingen inclusief alle maaltijden en activiteiten! En dan spreken we nog niet eens over alle nieuwe herinneringen, muziek, spellen, food, entertainment, gezelligheid en fun die erbij komt kijken!

Kortom gewoon jezelf zo snel mogelijk aanmelden want er is maar beperkte plek. Op is dan ook écht op! Dit wil je niet aan je neus voorbij laten gaan toch!? Join nu en ga naar Inschrijven BTN Weekend Editie 2022: Relive. Tot ziens, we zien je graag op het BTN weekend!

.


Socialize with us!