BTN Event: Reconnect

Eindelijk na zoveel vergaderingen, overleggen en locatie bezoeken was het zover! What a blast was het bij onze eerste BTN event: Reconnect! We hebben genoten en de dag ging zo snel voorbij! Lees hier meer over hoe de dag is gegaan!

Locatie bezoek

Voor een event moet er naast vergaderen ook altijd de locatie even gecheckt worden, kunnen we muziek spelen, hebben we een keuken voor onze food, is het groot genoeg? Allerlei vragen die we hebben en even moeten checken! Het was een geslaagde en leuk dagje. Een vriendelijke beheerder, Edith beantwoorde al onze vragen en liet ons de ruimtes zien met hier en daar een grapje. We werden flink geroast als jongerengroepje :).

Online meetings

We hebben meetings op locatie maar hebben ook online meetings tussen door, de eerste was op 24 februari. We gaan dan gezellig in onze virtuele BTN meeten en bespreken dan verschillende onderwerpen om zo onze events goed voor te kunnen bereiden. Wat vinden jullie van onze virituele office?

Kick-off meeting

Daar zaten we dan bij de kick-off meeting voor het organiseren van een jongerenweekend. Toen nog gewoon 'los' als individuele vrijwillige aanmelders bij elkaar. Samen brainstormen om een pilot te doen voor een jongerenweekend. Echter van het ene idee naar het andere idee, werd het idee om Ban Thanh Niên een reboot te geven geboren!


Socialize with us!