Kom jij ook naar het Reconnect event!

Na de corona periode en in onze drukke dagelijkse werkzaamheden vergeten we wel eens even stil te staan bij de dingen om ons heen. Soms zijn de dingen die ver van ons af staan toch dichterbij en de dingen die dichtbij staan ver van ons af. Contact maken lijkt makkelijk en zo voor de hand, maar niet altijd zijn er mogelijkheden en activiteiten waar we ook kunnen verbinden, gelukkig is er op 28 mei een Reconnect event!

Reconnect is dé jongerenbijeenkomst met een twist! De plek om met elkaar weer te verbinden op verschillende aspecten, zoals het geloof, cultuur en er is sowieso muziek, want muziek verbindt altijd! Tijdens dit event zullen we ondersteund worden door live band Bình Minh! **NOTE: Helaas zal Binh Minh dit event er toch niet bij zijn vanwege privé omstandigheden**. Verschillende activiteiten zoals de wel bekende Singing Bees, Guess The Song en andere games zullen de revue passeren. Naast deze muzikale games hebben we een speciale jongerenviering waar we even kort stilstaan bij Hemelvaart en na dit alles kunnen we freestyle na borrelen met gezelschapsspellen, karaoke of gewoon chillen met elkaar!

Are you ready to reconnect!? Zet jezelf op aanwezig op het FB event en kom dan op 28 mei naar het Reconnect event in Den Dolder!


Socialize with us!